Lucka 21 – chokladdoppat knäckebröd
December 21st, 2012
Det här är inte bara en favorit-i-chokladkalender-repris, det är också mitt bästa trolla fram snacks i juletider-tips när man har lite ont om tid och är lite less på allt som är sött.
Chokladdoppade knäckebröd
Dela ett gott knäckebröd i munsbits-storlek. Smält mörk choklad i vattenbad och doppa knäckebrödsbitarna i chokladen. Strö över lite flingsalt och små frön (solroskärnor, pumpakärnor eller liknande). Låt dem stelna på en bricka med bakplåtspapper, utomhus eller kylskåp. Förvaras kallt.
4 Responses to “Lucka 21 – chokladdoppat knäckebröd”
Leave a Reply
Knäckebröd i choklad alltså? Låter ju helt galet och gott! :D
Fäbodknäcke är också vansinnigt gott att doppa i smält mörk choklad!
Sara: Ja, testa!
Anki: Kan tänka mig det. :-)
[...] av recepten Chokladdoppade knäckebröd som snacks Äppelglögg med calvados Senapssill med pepparrot Lenas färggranna julsallad Publicerad i [...]