Lucka 24 – små vuxen-snickers!

December 24th, 2012

Titta vad vi hittade hemma hos Johannes och Helena häromkvällen! Ljuvligt söta små mini-snickers som smakar lite mindre sött och lite mer vuxet. Julafton i all ära, men lucka 24 i sig, det är värt att fira om något!

Vuxna mini-snickers
400 g mörk choklad
100 g smör
350 g jordnötssmör (osötat)
200 g salta jordnötter

Grovhacka chokladen. Smält 50 g smör och rör ner hälften av chokladen tills den smält. Häll ut i en smord form (ca 20*30 cm). Ställ i kylskåp (eller ute) och låt stelna. Smält jordnötssmör och rör ner jordnötterna. Bred ut detta över choladen i formen. Ställ in en halvtimme i frysen. Sält 50 g smör och tillsätt resten av chokladen, rör om tills chokladen smält. Bred ut detta över jordnötssmöret. Låt stå kallt tills den stelnat. Skär i små bitar. Förvaras i kylskåp. Recept ur tidningen Baka.


2 Responses to “Lucka 24 – små vuxen-snickers!”

  1. Katarina on December 24, 2012 16:15

    Vad gott det låter! God Jul!

  2. dyke on January 2, 2016 07:13

    Will you click as well in person as you do
    online or on the phone. Allow them to take part in assessing the kind of persons you
    meet and talk to in dating services. and experience the best of that person before getting married.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind